Tilbud

VICTORIA Elektrisk trekkingcykel “TRESALO 3”

19.999,00 kr.

“TRESALO 3 Bølge “

“TRESALO 3” er et godt eksempel på en pålidelig hverdagscykel. “PowerPack 500”-batteriet fra Bosch har en stor aktionsradius og er delvist integreret i stellet, hvor det er skjult bag en plastskærm, hvilket giver cyklen et vist sportsligt præg.

Cyklen får harmonisk fremdrift gennem “Active Plus”-mellemmotoren fra Bosch. Ved højere hastigheder kan den accelerere kraftigt op til 25 km/t. Det gennemprøvede Shimano “Nexus”-navgear med tomgang understøtter kørslen med syv gear. De hydrauliske “HS22”-fælgbremser fra Magura betragtes som et helt igennem bekymringsfrit produkt.

Komfortmæssigt overbeviser det med en fjedergaffel og en affjedret sadelpind. Maxxis hverdagsdæk sikrer et solidt vejgreb både på asfalt og på grusveje og overbeviser også takket være refleksstriberne. I vejtrafikken gør Contec-forlygterne med 50 lux dig godt synlig. Baglygten overbeviser med stoplysfunktionen.

Tasker og kurve, der er udstyret med et kliksystem, kan hurtigt og nemt klikkes på plads på MIK-systembagagebæreren. Stabile aluminiumsskærme beskytter dig mod snavs eller vand, der slynges op. Det gælder også buksebenene.

Dette produkt kan ikke købes online, kontakt venligst butikken for mere information.
Varenummer (SKU): 02984250 Kategorier: ,

Beskrivelse

Drivsystem: Bosch centermotor
Batteri kapacitet: 500 Wh
Hjulstørrelse: 28″
Træk: Kædetræk
Gearskifte mærke: Shimano nexus 7
Gearskifte model: Nexus
Bremsesystem: hydraulisk skivebremse
Affjedringsgaffel, affjedret sadelpind, Rammelås, System bagagebærer, Kædebeskyttelse, Elektronisk skubbehjælpning, Stænkskærme
Materiale: aluminium
Farve: hvid
Model år:24
Vægt: 27,3 kg

Yderligere information

Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VICTORIA Elektrisk trekkingcykel “TRESALO 3””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Cykelbriller

Flere Oakley modeller nedsat med mindst 20%