QIO Elektrisk kompaktcykel “EINS AP-8” grå

27.999,00 kr.

Hvis du gerne vil klare din hverdag med en cykel, måske endda overvejer at erstatte din bil med en elcykel eller bare vil prøve noget nyt, er QIO’s “EINS AP-8” det perfekte valg. E-kompaktcyklen imponerer med sin pladsbesparende størrelse og flere praktiske funktioner, der kan integreres effektivt i hverdagen.

Praktisk og komfortabel, så begynder dagen, så snart du forlader lejligheden. “EINS AP-8″ er udstyret med et bærehåndtag ved den lave indstigning, så du nemt kan tage cyklen og bære den udenfor. Du skal blot hurtigt justere sadelpinden og forgaflen – alt i øvrigt uden værktøj via quick release -, klikke taskerne på MIK HD-systemets rack og så er du af sted.

Med sine 20” hjul kan elcyklen manøvreres smidigt og adræt gennem smalle gyder i byen. Foretrækker du at køre rundt på brosten? Det behøver du ikke – de 62 mm brede CONTINENTAL-dæk med en bredde på 62 mm absorberer ujævnheder med lethed. BY.SCHULZ-sadelpinden er udstyret med en tyverisikring.

BOSCH-motoren “Active Line Plus” er altid med dig og driver dig altid harmonisk fremad med op til 25 km/t. Den drives af 500 Wh “PowerPack”. Til opladning kan batteriet nemt tages ud og tilsluttes til stikkontakten takket være den fordelagtige sædeopholdsposition. For finjustering i drevet er det 8-trins SHIMANO “Nexus” indvendige gearnav med 8 gear, som i øvrigt også er særligt vedligeholdelsesvenligt.

Når du er kommet sikkert hjem takket være den lyse LED-forlygte og baglygte med bremselysfunktion kan “EINS AP-8” stuves væk lige så nemt, som du gjorde den klar til afgang om morgenen. Takket være “Speedlift Twist” funktionen kan frempinden drejes 90° og pedalerne klappes sammen – alt sammen for at optage så lidt plads som muligt.

 

Dette produkt kan ikke købes online, kontakt venligst butikken for mere information.
Varenummer (SKU): 02650737 Kategori:

Beskrivelse

Kategori: Kompakt cykel
Elcykel: ja
Bosch Smart System: ingen
Drivsystem: Bosch
Drev version: Centermotor
Batteri kapacitet: 500 Wh
Støtte: op til 25 km/t
Køn: Unisex
Rammeform: Unisex
Hjulstørrelse: 20″
Træk: Kædetræk
Gearskiftet ype: Hjulhjul
Gearing: indvandig 8-gear
Gearskifte mærke: Shimano
Gearskifte model: Nexus
Bremsesystem: hydraulisk skivebremse
Egenskaber: Kædebeskyttelse, Elektronisk skubbehjælpning, Stænkskærme
Tilladt totalvægt: 140 kg
Farve: blå
Farvebetegnelse: grå
vægt 26 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “QIO Elektrisk kompaktcykel “EINS AP-8” grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Cykelbriller

Flere Oakley modeller nedsat med mindst 20%