Ikke på lager

Pirelli P Zero Velo 4S

480,00 DKK

Som det ligger i navnet, er Pirelli P Zero Velo 4S designet til 4 sæsoner, da det er lavet til at være et helårsdæk.

Dette opnås med at dækket tilbyder god komfort, lav rullemodstand, massere af greb i vejen selv i vådt føre og sublim punkteringsbeskyttelse.

Læs mere om dækket og dets teknologier længere nede på siden under ‘beskrivelse’

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

P Zero Velo 4S dækket er optimalt til alle sæsoner, dækket er det perfekte helårsdæk.

Gummibæltet, designet af dets mønster og tværsnittet er alle kernen i et dæks præstationer: kontaktpunktet mellem jorden og cyklen. Det er lavet af en blanding af nøje udvalgte og afbalancerede kemiske elementer og konstruerede riller, der i høj grad bidrager til dækkets enestående ydeevne. Fremstillet af vores innovative SmartNET™ Silica og ICS og FGD teknologier, giver den fremragende cykling overalt.

Udledt af Pirellis store motorsportserfaring på både 4 hjul og 2 hjul, uanset om det er on- eller off-road, er Pirellis SmartNET™ Silica en vigtig innovation inden for cykeldækblandingsteknologi: takket være dens nano-stang-konformation og den resulterende netværksgenerering, kombineret med den naturlige kemiske vandaffinitet af Silica selv, løser den den traditionelle afvejning af gummiblandinger, der rangerer højt på modsatte egenskaber såsom rullende og vådgreb, kilometertal og punkteringsbeskyttelse.

Dækkets slidbane er udviklet medet 127 TPI indre og har Pirelli Functional Design Groove og Ideal Contour Shaping-teknologier: beklædningstekstilet er designet til at matche kontur for optimalt fodaftryk, mens en anden krone og sidevægsradius garanterer kontrolleret og specifik dækdeformation ved forskellige hastigheder og slanke vinkler . Oven i dette tilføjer vores lynbolt-rille-design, afledt af vores erfaring inden for motorcykeldækdesign, optimal vandafledning ved forskellige vinkler og kraftbelastninger, samtidig med at det sikrer lavt støjudbytte og hurtige opvarmningstider, for øjeblikkeligt maksimalt greb, punktum.

Et aramidfiberbælte placeret under slidbanen for at beskytte kappen mod skarpe genstande: aramid er en fiber med høj skære- og slidstyrke. Dens lette vægt og fleksibilitet sikrer også dækkets rulleeffektivitet og generelle ydeevne.

Pirellis SmartNET™ Silica giver både rulleeffektivitet og greb i vådt føre, og leverer et helårsdæk med enestående ydeevne.

Slidbanedesign udviklet med FGD- og ICS-teknologier giver fremragende håndtering og vanddræning, selv under barske vejrforhold.

Samlet øget SmartNET™ Silica slidbanemønster ud over et aramidfiber punkteringsbestandigt bælte sikrer omfattende kilometertal og pålidelighed i dårligt vejr og kolde temperaturer.

Yderligere information

DækstørrelseCykelbriller

Flere Oakley modeller nedsat med mindst 20%