Pirelli P ZERO Race SL TLR 700x26c

599,00 kr.

P Zero Race fra Pirelli er dækket til dig, der gerne vil køre stærkt, have god punkteringsbeskyttelse, greb samt en komfortabel køreoplevelse. Læs længere nede på siden under ‘beskrivelse’, hvilke teknologier fra Pirelli der gør P Zero Race til det ultimative landevejsdæk.

  • Engelsk Mål: 700x26c
  • Ertro mål: 26-622
  • TPI: 127
  • Vægt: 205 g i 26mm
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

P Zero Race fra Pirelli er et dæk der er klar til både træninger, såvel som løb. Dette dæk ligger i kategorien til de måneder med pænere vejr, da fokus har været på at tilbyde fart og en komfortabel køreoplevelse. Derfor er P Zero Race det oplagte dæk til dig, der skal bruge det om foråret/sommer/efterår. Dækket er både stærkt og holdbart, hurtigt men også i en pakke, der er oplagt til enhver form for betingelser, da punkteringsbeskyttelsen er høj samt ydeevnen på vejen er ligeså.

P Zero Race har et ydre i dækkanten, der ved hjælp at deres Techbelt teknologi sørger for forbedret beskyttelse mod punkteringer. Dækket giver grundet dets opbygning god selvtillid på træningsture såvel som til løb, da det tilbyder et sublim mængde greb, særligt i tørt vejr – men performer også særdeles godt i våde vejromstændigheder.

OBS: Dette dæk er produceret til at benyttes med slange.

TechBELT Road indre i dækket forbedrer beskyttelse mod punkteringer uden at påvirke dækkets vægt, mens den specielle SmartEVO Compound forbedrer grebet både på våd og tør asfalt sammenlignet med tidligere dækblandinger til cykling fra Pirelli. 

Pirelli har brugt deres mange års erfaring fra motorsport og kombineret det med erfaringer fra cykelverdenen, til at tilbyde et dæk der har den bedste kombination af lav rullemodstand, fart, vægt, punkteringsbeskyttelse samt greb.

Dette dæk er særdeles godt til dem der gerne vil have et dæk der kan holde til meget og længe, yde god punkteringsbeskyttelse, men også give dig køreevner der er rigtigt gode – også gode nok til at køre løb.

Slidbanemønsteret i P ZERO™ Race er en videreudvikling af designet af P ZERO™ Velo: Flere sæsoner med forskning og udvikling på vejene i World Tour førte til et nyt design, der forbedrer cyklens adfærd i enhver vejrforhold

  • Engelsk Mål: 700x26c
  • Ertro mål: 26-622
  • TPI: 127
  • Vægt: 245 g i 26mm
  • tubeless ready

 

Yderligere information

Dækstørrelse

,Cykelbriller

Flere Oakley modeller nedsat med mindst 20%