Oakley Encoder Prizm Trail Torch – Matte Red Colorshift

2.120,00 DKK

Encoder er specialbygget til brug på tværs af flere sportskategorier og er en sportspræstationsstil designet med hat og hjelmpasfunktion i tankerne.

Det progressive wrap-design skaber et unikt look med overlegen dækning og forbedret synsfelt. Den udvidede indpakning af linsen kombineret med kalibreret stivhed og lavprofilstænger gør Encoder til et oplagt valg til en bred vifte af sportsgrene på tværs af en række lysforhold.

  • Prizm Trail Torch linse, der tilpasser sig til farverne, man typisk vil møde på sporet og i skoven/terrænet generelt

På lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

212 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.120 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 212 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.120 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Varenummer (SKU): 0oo9471-7122 Kategorier: ,

Beskrivelse

• MULTI-SPORT DESIGN – Funktionelt sportsdesign med optimeret dækning, bredere synsfelt, fastholdelse af stel og beskyttelse mod stød.

• REVOLUTIONÆR LENSDESIGN – Fremskridt inden for optisk design har gjort det muligt for objektivet at blive designet med en udvidet indpakning og stivhed i nøgleområder, der efterligner en rammes strukturelle egenskaber.

• HAT OG HJELM PASSER TIL TEMPLER – O-Matter™ stængler er designet til at have lav profil, så de passer til hatte og hjelme.

• NO-SLIP GRIP – Unobtainium® øresokker og næsepuder hjælper med at fastholde sportsniveauet med et skridsikkert greb og komfort hele dagen.Cykelbriller

Oakley nedsat med minds 20%