CONWAY MTB Hardtail “MS 3.7”

3.799,00 kr.

Den smarte og solide indgang til sporty mountainbike-cykling: “MS 3.7” har et let og alligevel robust aluminiumsstel med en sporty geometri og en komfortabel siddestilling til offroad-brug. Nyt i forhold til sidste års model er de hydrauliske skivebremser, som også bremser pålideligt i vådt føre, og “Ranger”-dækkene fra WTB, som brillerer med en meget god punkteringsbeskyttelse.

Det solide basisudstyr, som en mountainbike består af, bliver forstærket af SUNTOUR-fjedergaflen. Den kompenserer for ujævnt underlag på grus- og skovveje med 100 mm affjedringsvandring, som er standard for cross-country- og maratoncykler. SHIMANO-gear systemet med sine 21 gear er ansvarlig for op- og nedture på turen.

Hvis der ikke er en skovvej til en tur efter arbejde, kan “MS 3.7” også styres gennem byen med sportslig smidighed. Der kan f.eks. eftermonteres stænkskærme til hverdagsbrug; rammen har de nødvendige gevindøjer på rammen. Og selvfølgelig scorer de gode dæmpningsegenskaber også point på brosten og hullede veje.

Dette produkt kan ikke købes online, kontakt venligst butikken for mere information.
Varenummer (SKU): 0.289.092/9 Kategorier: ,

Beskrivelse

Stel: alu

Forgaffel: affjedret

Bremser: hydraulisk skivebremse

Hjul: 27,5″ mtb

Gear: Shimano 21 Shimano gear

 

 

Yderligere information

Størrelse

, ,Cykelbriller

Flere Oakley modeller nedsat med mindst 20%