Ikke på lager

Batavus Harlem dame

8.000,00 DKK

Stel: Alu

Gear: Shimano nexus 7

Bremser: Rullebremse for og bag

Frontkurv: alu

Forgaffel: låsbar

Dette produkt kan ikke købes online, kontakt venligst butikken for mere information.
Ryd

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

800 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 8.000 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 800 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.000 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

 

Med vores model Harlem, har vi lavet en cykel som tager det bedste fra to verdener. Letheden fra en citybike og funktionaliteten og komforten fra en klassisk cykel.

Harlem er udstyret med rullebremser og er faktisk en af de få klassiske cykler på det danske marked, som kommer med hele to rullebremser. Det betyder at du får en cykel som ikke kræver ret meget vedligeholdelse samt at du får bremser som virker lige godt uanset vejrforhold.

Harlem kommer også med en Racktime bagagebærer, som er en super smart bagagebærer, som fungerer som en base for deres andre produkter, såsom kurve, tasker og bokse, som nemt kan klikkes af og på efter behov. Du kan derfor nemt montere for eksempel kurv eller barnesæde, som gør cyklen super praktisk, at bruge i hverdagen.

Herudover kommer den med en stor rummelig kurv. Hertil er cyklen udstyret med en styrlås, som sikrer at cyklen eller vælter, hvis du har ekstra vægt i kurven.

Cyklen er lakeret med vores kvalitetslak i en eksklusiv matsort farve, og er gennemført stylet med sort sadelpind, sort styr, sorte nav, eger og blank sorte transfers. Også den store rummelig kurv og det praktiske frontlad er indfarvet i samme kvalitetslak i samme farve som resten af cyklen.

Harlem familien er urbane klassiske cyler. Det er cykelluksus, som er praktisk og funktionel og som kan opfylde alle dine behov i en travl hverdag.

 

Yderligere information

StørrelseCykelbriller

Oakley nedsat med minds 20%