Batavus Cambridge

7.700,00 DKK

IKONET – KLASSISK HVERDAGSHELT

Dette produkt kan ikke købes online, kontakt venligst butikken for mere information.
Varenummer (SKU): bc101915 Kategorier: ,

Beskrivelse

IKONET – KLASSISK HVERDAGSHELT

“Bedstemorcykler og bedstefarcykler” er gamle klassikere, som stadig holder. De er både smukke og praktiske. Vores Cambridge kommer med en lukket kædekasse, fodbremse og rullebremse, navdynamo, lås, en stor rummelig kurv og styrlås (kurv og styrlås kun på damemodellen).

Cambridge modellen giver en masse praktik. Den lukkede kædekasse, 7 indvendige gear og rullebremserne sikrer en lav grad af vedligehold. Dynamolygten sikrer, at du altid har mulighed for at komme lys på cyklen, og samtidig forstærkes cyklens elegante og klassiske look. Styrlåsen (kun monteret på damemodellen) er en super praktisk ting, når man har kurv på sin cykel. Den sikrer, at cyklen ikke vælter, når kurven er fyldt.

Cambridge er stylet med indfarvede skærme og farveafstemt kædekasse, som er med til at give cyklen et luksuriøst udtryk. Du kan få Cambridge damemodellen i en klassisk sort lakering, flot rød eller i den friske citron gule. Herre modellen kommer, ligesom damemodellen, i den samme flotte og klassiske blanksorte lakering. Du kan læse mere om lakeringen her.

Med en Cambridge får du en perfekt storbycykel. Behagelig oprejst siddestilling, stilfuld design og praktiske detaljer til hverdagens behov.

 

Yderligere information

Mærke

Batavus

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batavus Cambridge”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Cykelbriller

Oakley nedsat med minds 20%