ASSOSOIRES Ultraz Winter LS Skin Layer

940,00 kr.

Ultraz Winter LS Skin Layer tilbyder maksimal termisk beskyttelse og komfort med kropsafstemt design til dine koldeste ture, takket være ASSOS’ nye uldblandede strik og sømløse konstruktion.

Byggende på ASSOS’ beskyttende Winter LS Skin Layer, tager Ultraz-udgaven varme og vindbeskyttelse endnu et skridt videre med sin uldblandede strik. Vi ser dette som det ultimative forsvar som det første lag i de mest udfordrende vinterforhold, da det intensiverer på kerneplan for at holde dig tør og din temperatur stabil.

Ved at etablere en ny grundsten repræsenterer Skin Layer en total nulstilling af ASSOS’ tidligere basislag. Den har en fuldstændig fornyet, lettere sammensætning og anvender en ny blanding af fibre. Denne Ultraz-model er cirka 10% lettere end den tidligere Winter LS Skinfoil og benytter sig af en cirkulær sømløs konstruktion, der både er ultrablød og fri for irriterende sidesømme. En robust blanding af polypropylen og uld er også anvendt, hvilket gør den til det ultimative inderste lag, når maksimal termisk og vindbeskyttelse er mest afgørende

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Yderligere information

Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ASSOSOIRES Ultraz Winter LS Skin Layer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Cykelbriller

Flere Oakley modeller nedsat med mindst 20%