Om Chrima cykler

Familieforretning

MØD TEAMET

Kurt Mortensen driver i dag Chrima Cykler, der siden 1987 har været en familiedrevet butik med tilhørende værksted. Hos os er familiære værdier vigtigt, vores fantastiske medarbejdere og kunder vil altid være prioriteret og sat først. 

Vores faglighed og serviceniveau er rigtigt højt, vi tøver ikke med at gå den ekstra mil og bruge tid, så vi finder den helt rette løsning for dig. 

Chrima Cykler er en moderne cykelbutik placeret i hjertet af Viborg. Vi fører markedets bedste mærker indenfor både cykler, scootere og tilbehør af enhvert art. Udvalget i forretningen på Marsk Stigs Vej 16 i Viborg er stort, så du går aldrig forgæves i jagten på din drømmecykel eller scooter.

Alle vores cykler og scootere gennemgår en omhyggelig klargøring inden de afleveres til kunden og hos Chrima Cykler foregår denne klargøring af vores dygtige faguddannede mekanikere. Vi bruger den nødvendige tid, så du altid får en ny cykel eller scooter, der er 100% i orden, kontrolleret of checket fra a til z, smurt og justeret så den passer til dig.