Ny butik

Tak til alle der tog sig tid til at kigge forbi i lørdags til åbningen af vores nye cykelbutik på Marsk Stigs Vej 16. Det var overvældende så mange der troppede op og tusinde tak for den mange fine gaver, hilsner og klap på skuldrene.

I forbindelse med at vi flyttede butikken har vi samtidig brugt lejligheden til at skifte navnet til AM Cykler – det var det vi i folkemunde blev kaldt, så det var nærliggende at ændre det officielt.

Vi håber, at alle jer der ikke fik tid til at komme forbi, svinger forbi i den nærmeste fremtid – vi glæder os til at vise jer rundt.

Chrima Cykler Nyheder

Sej drengecykel

MBK Mud XP Suspension

MBK Mud XP Suspension er en mountainbike til raske drenge, der ikke altid kører lige hjem fra skole. Måske kræver svinkeærindet endda lidt ekstra af cyklen. Derfor er der affjedret forgaffel og skivebremse foran på Mud XP Suspension. Kig forbi butikken og se den fede mountainbike.

Merida Scultura

Merida Scultura

Spektakulær Merida Scultura til Nibali i anledning af fredagens start på Giro d’Italia! Med guld der indeholder alle navnene på tidligere vindere af løbet.

Vi er helt vilde med den!

Chrima Cykler Cykler

Klassisk cykel

Von Backhaus har produceret kvalitetscykler siden år 2005. Cyklerne bliver lavet til alle livlige sjæle og der kan frit vælges i mellem ni cykelmodeller, hvor der er én el-cykel og én børnecykel i deres sortiment.

Von Backhaus lave cykler er til dig der tør at udtrykke dig selv og hvem du er. Det er cykler er til dig, der udstråler stolthed, selvstændighed og mod. Von Backhaus kan sammenlignes med sukkeret på din havregryn, fløden til dine jordbær! Livet er ganske vist for kort til at skulle nøjes med at køre på en kedelig cykel. Derfor kan vi konstatere at hvor end vejen fører dig hen, så er Von Backhaus’ det bedste valg.

Prøv fx at tjekke den fede Baroness citybike – den er mega fed!

Chrima Cykler Cykler

Slangeløse dæk

Rigtigt mange mountainbikere er begyndt at benytte sig af tubeless – slangeløse løsninger til cyklen. Og der er der flere gode grunde til.

Slangeløse dæk giver cyklen generelt bedre køreegenskaber, da man har mulighed for at køre med lavere tryk og dermed bedre greb, lavere risiko for punkteringer, samt lavere rullende vægt.

Tubeless kræver dog lidt opsætning, men er klart værd som opgradering til sin mountainbike. Kontakt os, hvis du har tvivl omkring opsætning eller bestil en opsætning på vores værksted.

Chrima Cykler Udstyr

Kvalitetssadler

Som noget nyt har vi nu kvalitetssadler fra italienske Fi’zi:k, som er benyttet af flere professionelle MTB og racer hold rundt om i verden.

Fi’zi:k laver sadler med henblik på at vi alle er forskellige og sidder forskelligt på vores cykler, derfor er de nøje lavet efter bredde og fået form efter at skulle passe ens fleksibilitet.

Selvom fleksibiliteten på rytteren er udgangspunkt for sadlen, er det ikke altid dette, der betyder at man får den rigtige saddel. Den forkerte saddel kan desværre betyde smerter og ømhed både under og efter cykelturen, og derfor har vi nu 9 forskellige test sadler både til MTB og racer, der kan lånes og testes til din nuværende eller nye cykel, hvis du er i tvivl om din egen saddel.

Vores dygtige mekanikere monterer selvfølgelig sadlen kvit og frit ved lån af saddel og er behjælpelige under hele forløbet hvis der skulle være spørgsmål omkring den enkelte saddel.

Chrima Cykler Udstyr